Annonse


Denne videoen av OnePlus “Nord 2” ser ut som noe vi kjenner fra før

I 2020 utvidet OnePlus produktlinjen sin med One Plus Nord, nå begynner det å nærme seg tid for en ny modell i denne serien.

Arbeidstittel

Visuelle prototyper, eller “renders” som de kalles over dammen er en populær måte for håpefulle designere å vise frem sine evner på, men også en fin måte å kikke inn i glasskula på hva som kanskje kommer.

OnePlus Nord 2
Designen på “Nord 2” låner mye fra forgjengeren OnePlus 9. Kilde: 91mobiles

I en video som nå er kommet ut er det nettopp slike “renders” som fra 91mobiles og OnLeaks som er satt sammen i en video som gir en veldig god følelse av hvordan den neste modellen i Nord-serien kan komme til å se ut.

“Nord 2” er nemlig ikke offisielt navnet på den neste modellen.

Annonse
Spesifikasjoner

Når det gjelder skjermen, er ryktene at “Nord 2” vil få en 6,43-tommers FHD+ AMOLED-skjerm med oppdateringsfrekvens på 90Hz og vil “sannsynligvis” en fingeravtrykkssensor integrert i skjermen. Telefonen vil også komme med MediaTek Dimensity 1200-SoC, opptil 12 GB RAM og så mye som 256 GB lagringsplass – selv om lagringsplassen “kanskje ikke kan utvides,” ifølge 91mobiles. Det ryktes også at Nord 2 får et 4500 mAh batteri og 5G-støtte.

Den bakre kameramodulen huser tre objektiver på henholdsvis 50, 8 og 2 megapiksler, mens selfie-kameraet er 32 megapiksler, også dette stammer fra 91mobiles.

91mobiles spår at Nord 2 vil bli utgitt 9. juli, men vi vet ikke hvilke markeder den kan være tilgjengelig i.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse