macbookprom1x
Apple har ikke bare bekreftet en ny MacBook, men ryktene om en kraftigere M1-brikke i form av M1X er også sanne.

Annonse


Apple har allerede avslørt sin nye MacBook med M1X

Det har i mange måneder vært ryktet helt nye MacBook Pro 14 og MacBook Pro 16-modeller med et nytt design.

Apple skjulte denne avsløringen på YouTube

Men det er ikke bare et nytt design, og trolig med smalere rammer, som er på vei, for de nye maskinene må jo også være kjappere enn dagens MacBook Pro med M1, og ganske riktig: Apple brukte selv taggene “m1x MacBook Pro” og “m1x” på presskonferanse-videoen som ble lastet opp på YouTube.

Tradisjonelt har x-en ment kjappere grafikk. Det skal bli spennende å se om dette også er fokus på de nye maskinene nå som Apple har bevist at de kan levere god CPU-ytelse i kombinasjon med meget strøm-gjerrige kjerner.

Leker de bare med ryktene?

Det er jo mulig at Apple la til taggene for å skaffe seg et større publikum da de kjente til nettopp disse ryktene, men det høres jo noe merkelig ut det også – Apple har ikke vært kjent for å leke med rykter på den måten, dessuten kan det forvirre investorer.

Bloombergs Mark Gurman holder uansett fast på at lanseringen av de nye maskinene kan skje i løpet av sommeren, selv om de ikke ble avslørt under WWDC 2021.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse