Rio de Janeiro.
Flight Simulator er et fantastisk verktøy for å utforske verden. Her flyr vi over Rio de Janeiro.

Annonse


Microsoft krymper Flight Simulator

Hvis du tenker på å fly din vei med den siste ultrarealistiske versjonen av Microsoft Flight Simulator, så er blir det enklere: Grunninstallasjonen av spillet er blitt mye mindre plasskrevende. Installasjon av spillet som krevde 170 GB av harddisken er etter optimaliseringer redusert til “bare” 83 GB.

Var det tårnet i Australia som røk?

Det er velkomne nyheter om du har begrenset båndbredde, men enda mere om du ønsker å presse spillet inn på en SSD. Det er uklart hva de har gjort for å spare plass, men vi må anta at de har ofret et tårn eller to i Australia for å hente inn noen hundre megabyte.

Avinstallere? Nei!

Det er også en velkommen nyhet om du ønsker å installere Flight Simulator uten å avinstallere andre spill. Selv om du har Seagates 1 TB utvidelsesstasjon, så krever spill som Call of Duty, Halo: Master Chief Collection, Gears 5 Red Dead Redemption 2 og andre Game Pass-titler også plass – og det er jo greit å ha dem liggende på disken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse