iPod touch
Se ikke bort fra at du til høsten finner neste generasjons iPod i butikken.

Annonse


Det ryktes at Apple har gravd frem en gammel iPod Touch og er i ferd med å restaurere den

Det har lenge hersket uklarhet omkring Apples planer eller om de overhodet har planer for iPod Touch og iPod-familien generelt. Den siste iPod Touch kom i 2019 og det virker som om padden den gang ble stuet bort for å samle støv. Imidlertid ryktes det at Apple har hentet en gammel iPod Touch ned fra hylla og er i ferd med å restaurere den.

Tyveårsjubileum iår

Steve Moser er ingen hvem som helst i ryktemiljøet rundt Apple. Han er en ivrig datagraver og medvirker jevnlig til MacRumors. Han mener det er god grunn til å tro at iPod Touch får en ansiktsløftning høsten 2021.

Steve kunne også presentere et nærbilde av hvordan iPod Touch’en kan komme til å se ut når den er ferdig restaurert.

Det er verdt å nevne at det den 23. oktober 2021 vil være 20 år siden den første iPod ble lansert, så det er ikke usannsynlig at Apple utnytter “jublileet” til å gjøre noe med produktet.

Så langt bare én kilde

Steve understreker at informasjonen ikke er blitt verifisert og at kildene ikke er flere enn ham, så den bør behandles mer som et rykte enn en lekkasje.

Annonse
Overmoden for oppgradering

iPod Touch er overmoden for oppgradering, men hva Apple i tilfellet har i ermet er uklart, men med nyheten om at Apple Music får støtte for tapsfri lyd kan en iPod Touch med 3,5 mm hodetelefonkontakt og en god DAC (digital til analog omformer), gi en suveren lytteopplevelse.

Hvis Steve Moser denne gangen farer med mer enn ryktespredning, kommer det nok bekreftende og utfyllende nyheter fremover.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse