ipadprom1tidligleveranse
En heldig kunde i USA har allerede fått sin iPad Pro 12,9" 256GB. Bilde: PeterDragon50

Annonse


Er han den første i verden med iPad Pro M1? Se skjermen

En heldig kunde som handlet fra “Nebraska Furniture Mart”, nei vi har aldri hørt om butikken vi heller, fikk sin iPad Pro M1 allerede på fredag.

Produktene sendes tidlig, men leveres ikke før 21. mai for 99 prosent av kundene

Det er en uke før den offisielle lanseringen, og alle som bestiller fra offisielle kanaler som må vente: budtjenesten holder nemlig på produktene til de får lov av Apple å levere dem. Det er alltid noen unntak, men dette er noe som oftest overholdes. Vi kan ikke huske å ha fått levert et Apple-produkt tidligere enn selskapets lansering.

Bilde: PeterDragon50

iPad Pro M1 er dobbelt så kjapp (sjekk ut Geekbench-tallene) som forrige generasjon med A12Z:

Bilde: PeterDragon50

Mener at panelet uten tvil holder Apple-kvalitet

“PeterDragon50″ er Reddit-kontoen nå som avslører mer om det nye nettbrettet. Mannen kommer fra Samsungs nettbrett S7+ (lansert i fjor, 12,4”) som er kjent for å ha særdeles god bildekvalitet med et Super AMOLED-panel. Apples nyeste nettbrett har miniLED. Fordelen med denne bildeteknologien er ingen inn-brenning og høy lysstyrke: 1000 nits og 1600 nits HDR.

Bilde: PeterDragon50

Det er ingen designendringer og kunden klarer ikke se noen forskjell på denne kontra de andre iPad Pro-modellene, men merk at 12,9″ modellen er litt større slik at Magic Keyboard ikke passer helt perfekt når man lukker den.

Bilde: PeterDragon50

Ifølge den heldige kunden så ser farger bedre ut på Apples nye iPad, inkludert HDR-innhold grunnet den kraftige lysstyrken. “Dette ser ut som en OLED-skjerm som er kalibrert av Apple”, påpeker han og sier at svart-nivået er skikkelig bra.

Slik tar miniLED-skjermen seg ut:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse