SCUF
SCUF kommer til PS5 og de vil være tidlig ute i forhold til konkurrentene. Foto: Scuf

Annonse


Corsair bekrefter: SCUF PS5-kontroller underveis

Mens Scufs PS4-kontrollere virker på Sonys PS5 når de spiller PS4-titler, vil de ikke virke på PS5-spill på neste generasjons konsoll fra Sony. Dette gjelder ikke bare alle PS4-kontrollere fra tredjepartsprodusenter, men også Sonys egen DualShock 4-kontroller. Til dags dato er Sonys egen DualSense-kontroller den eneste med adaptive utløsere og haptisk tilbakemeldingsteknologi som fungerer med PS5-spill.

Scuf blant de beste tredjepartskontrollere

Fans av Scuf kan glede seg over at selskapet jobber med en ny kontroller som også vil fungere med PS5-spill. 

Vi har en lisensavtale med Microsoft for Xbox, men vi har høyere salg av PS4. Så det er der størstedelen av inntektene til Scuf kommer fra. Det er godt over 100 millioner PS4-enheter mot noen få millioner PS5. Så fortsatt kommer størstedelen av etterspørselen fra det segmentet.

Andy Paul, adm.dir. i Scufs morselskap Corsair

Forventes ganske tidlig lansering

Det sies ikke noe om når Scuf PS5-kontrolleren vil komme, men det er sannsynlig at den kommer ganske tidlig i forhold til rivaliserende merker.

Vi jobber så fort vi kan for å komme ut med PS5-kontrolleren. Vi vet ikke når, men vi regner med å være ganske tidlig ute sammenlignet med våre konkurrenter.

Andy Paul

Scuf-kontrollere regnes å være blant de best tilpassede tredjepartskontrollere på markedet. Merkevaren blir berømmet for byggekvalitet og tilpassbarhet.

Kilde: Wccftech

Annonse