spotifyoppdatert
Spotify er stor-oppdatert i dag.

Annonse


Musikkelskerne flokker seg til Spotify: Her er ditt nye bibliotek

Spotify har presentert sin første kvartalsrapport for 2021. Den viser at den lydfokuserte strømmetjenesten har 356 millioner månedlige brukere, en økning på 24 prosent fra samme periode året før.

Joe Rogan eksklusivt på Spotify

Det svenske selskapet med hovedkvarter i London, har 158 millioner betalende abonnenter, en økning på 21 prosent sammenlignet med samme periode ifjor.

Ifølge Spotify selv overgår også annonseinntektene forventningene i perioden, mye takket være den store satsingen på podcast. Joe Rogans podcast som nå er eksklusiv for Spotify, presterer bedre enn forventet.

Spotify har sett en stor økning i antall podcastlyttere. Antall lyttere for første kvartal 2021 var derimot klart i tråd med forrige kvartal.

Annonse


Selskapet har rullet ut et nytt bibliotek, og:

  • Nye dynamiske filter
  • Bedre sorteringsvalg
  • Bedre kontroll og lettere tilgang til det du lytter mest til
  • Grid view for et mer visuelt grensesnitt

Slik er nye “Your library”:

Kommer: Tapsfritt HiFi

Kanskje den største endringen skjer i Spotifys kjernevirksomhet når de senere iår lanserer tapsfritt HiFi-streamingnivå.

Tjenesten lover “å levere musikk i CD-kvalitet, tapsfritt lydformat til enheten og til Spotify Connect-aktiverte høyttalere” i de “utvalgte markeder” den lanseres. Priser for “lossless” HiFi-nivå er ennå ikke kunngjort.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse