ipadprobrydge2021
Brydges 12.9 Max Plus får iPaden til å se ut som en MacBook. Tastaturet veier en kilo og måler 285×223×17 mm.

Annonse


Gjør iPad om til MacBook

Brydge har annonsert tastatur og styreflate til 12,9-tommers iPad Pro. Som tidligere har Brydges tilbehør evnen til å gjøre iPaden mer lik en bærbar enn et nettbrett. Med Apples nye M1-drevne iPad Pro kan noen allerede tenke på å bruke den som MacBook-erstatning, andre er kanskje bare glad for hvor lettvindt den festes med magneter.

iPad eller MacBook?

Om MacBook’en kan erstattes med en iPad kommer an på om du kan gjøre jobben med de begrensninger iPadOS’et byr på. IPad Pro har i årevis vært kraftigere enn mange MacBooks, men maskinvaren er bare en del av regnestykket. Selv om prosessoren i en 12,9-tommers iPad Pro kan være like rask som den som sitter i MacBooken, er operativsystemet et annet. Hvis du kan leve med begrensningene i iPadOS’et, kan Brydge 12.9 Max Plus-tilbehør være en grei måte å dra iPaden over i laptop-modus på.

IPaden fester seg til Max Plus ved hjelp av magneter. Magnetene er mer i tråd med Magic Keyboard, og brukerne vil sette pris at det blir enklere å bytte mellom bærbar- og nettbrettmodus. 

Billigere enn Apples originale

Brydges innebygde styreflater har generelt ikke kommet like godt ut av det som Apples, men med multitouch-støtte håper selskapet å endre det. Ifølge Brydge er styreflaten på Max Plus den største å oppdrive på et iPad-tastatur – og det kan være en bonus ihuga musebrukere.

Brydge 12.9 Max Plus er tilgjengelig for forhåndsbestilling på Brydges nettsted, utsendelse forventes i juni. Det kommer i tre farver (“space”-grå, sølv og hvit) og koster 2100 kroner, 850 kroner billigere enn Apples Magic Keyboard.

Annonse


Annonse


Annonse