playstationplus
Playstation Plus Video Pass kunngjøres kanskje i dag. Trolig vil Sony gi PS Plus-medlemmer en prøveperiode med gratis-film fra Sony Pictures.

Annonse


Sony planlegger en Playstation-strategi som skal utfordre Netflix

Playstation Plus Video Pass er Sonys kommende satsing for å kunne bli en underholdningskjempe som skal kunne konkurrere mot Netflix.

Playstation Plus Video Pass blir gratis en periode for PS Plus-medlemmer

Tjenesten er ikke lansert enda, men dette er så sikkert som det kan få blitt uten en pressekonferanse: Playstation Plus Video Pass (for en munnfull), dukket nemlig opp på Sonys nettside i dag, men ble senere fjernet da de fant ut hva som hadde skjedd, det er jo ikke helt slik man skal avsløre ting, men nesten all PR er god PR, så det går nok bra.

Det var en liten tekst å finne også: “Dette er en ny fordel som som kun varer en kort tid på Playstation Plus. PS Plus Video Pass er en testtjeneste som er aktiv fra 22.04.21 til 22.04.22. Abonnement-fordelen er tilgjengelig for PS Plus-brukere i Polen.”

Følger Microsoft etter? Har de i det hele tatt et valg?

Da skjønner vi greia: dette er Sonys nye TV- og film-satsing som de kommer til å gi Playstation Plus-medlemmer en gratis prøveperiode, og en veldig lang prøveperiode også om teksten ikke er ren “placeholder”.

Annonse


Det er jo også mulig at film og TV-tilbudet fra Sony Pictures (Sonys produksjoner Venom, Bloodshot og Zombieland ble alle nevnt på siden) rett og slett blir gratis for Playstation Plus-medlemmer. Dette er også interessant i forhold til konkurransen mot Xbox Gamepass – Microsoft har jo ikke sitt eget filmstudio, men det kan jo endre seg?

Som Videogameschronicle nevner opphører film- og TV-leie senere i år, noe Sony bekreftet forrige måned. Det legger jo også til rette for dette.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse