samsungbookapril2021
Det er naturlig at Samsung lanserer nye maskiner for hjemmekontor.

Annonse


Dette er hva Samsung skal avsløre 28. april

Etter Apple førstkommende tirsdag, er det Samsung sin tur.

Samsung skal lansere tre bærbare og sikkert noe tilbehør

Fra før av har de skrytt av at en av enhetene blir det kjappeste Galaxy-produktet noen sinne, og det er jo interessant. Det er Samsung Mobile som tweetet dette, men det er altså snakk om en bærbar maskin (merk at reklame for pressekonferansen er å finne på Galaxy Book-produktsiden), og selskapet skal lansere flere av dem:

  • Galaxy Book Pro
  • Galaxy Book Pro 360
  • Galaxy Book Go
Dagens modeller: Galaxy Book Flex og Galaxy Book Flex ⍺.

Samsung går for Intel

Faktisk lekket dette allerede i februar, og det er mer informasjon, nemlig at Book Go trolig utstyres med en 14″, Qualcomm Snapdragon 7c eller en 8cx og med enten 4 eller 8GB LPDDR4x RAM. Vi forventer derfor ikke at dette er den kjappeste, det er det naturlig at Book Pro blir.

Det som dog skuffer er at Samsung visstnok ikke skal vise frem en utrolig kjapp Exynos, men i stedet utstyre maskinen med 11. generasjon Intel Core i3, i5 og i7 – det er ikke det at ellevte generasjon ikke har bedre batterilevetid og ytelse, men det hadde vært mer moro med et gjennombrudd for Samsung.

Annonse


Utover CPU-en ventes Iris Xe, Nvidia GeForce MX450 CPU (trolig kun til 15,6″), samt 1 x Thunderbolt 4 og LTE om ønskelig.

2-i-1 maskin er også på plass i den nye Galaxy Book-serien

Galaxy Book Pro 360 har et navn som røper funksjonaliteten med støtte for S-pen og en brettbar skjerm som leveres i 13 og 15 tommer størrelser.

Fingeropplåsning og lang batterilevetid skal være to av tingene Samsung skal snakke opp.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse