itavisensøkernyhetsjournalist
ITavisen søker deg som brenner for teknologi og som kan skrive om nyheter, maskinvare, spill - det vil også være muligheter til å teste det aller nyeste.

Annonse


VIL DU JOBBE HER? Skriv om det du elsker og test nye produkter – ITavisen søker journalist

ITavisen er på søken etter deg som brenner for teknologi, bransjen og alle produktene og nyhetene vi dekker hver dag, hele døgnet.

Søk her.

Kan du skrive nyhetsartikler og tester for Norges største uavhengige teknologi-avis?

Som en av Norges veldig få uavhengige nyhetsorganisasjoner søker Pollination Publishing AS, som eier ITavisen, en nyhetsjournalist som fortløpende kan dekke forbrukerteknologi på dagtid. Arbeidstiden vil være fleksibel, men med en kjernetid mellom 10 og 15 da dette er tidspunktet det er viktig med nyhetstrykk.

Du vil også få mulighet til å teste de aller nyeste forbrukerproduktene, så det er viktig du kan skrive engasjerende, nøyaktig og med en sprudlende penn som girer opp leserne, underholder dem og holder dem oppdatert på hva som rører seg, fra mobiler, digitalvaluta, spill og maskinvare. Du vil nå titusenvis av lesere hver eneste dag, så det vil være viktig at du er trygg på egen skriving og at du har kunnskaper om bransjen vi befinner oss i.

Annonse


Send ITavisen-redaktør og eier Trond Bie søknaden din med CV per e-post.

Svarfrist er 10. april.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse