teslaspionering
Musk sier at det er helt grunnleggende at Tesla ikke lekker informasjon, og at ethvert bevis for at Tesla-er blir misbrukt som ledd i spion-operasjoner vil bety slutten for selskapet.

Annonse


Musk legger ned om Tesla-er brukes til spionering

Elon Musk uttaler at det er over og ut for Tesla om det avdekkes at bilenes kamera-systemer brukes til spionering.

Kina har allerede bannlyst Tesla-er fra militæret-baser grunnet kameraenes AI-trening

Det skal være kjent at personer i sensitive stillinger og/eller med sikkerhetsklareringer ikke får ikke lov å kjøre Tesla-er i Kina.

Tesla-er er bannlyst fra militære baser i Kina og personell der får ikke lov å kjøre bilene. Dette fordi de jo faktisk tar opp video for å gjøre AI-en bedre – det kan være sensitiv informasjon på slike områder, derfor har Kinesiske myndigheter begrenset tilgangen. Det gir mening: militære områder har ofte fotoforbud uansett hvor man er i verden.

30 prosent av Teslas salg foregår i Kina

Musk kommenterte nylig saken, under et kinesisk næringslivs- og utviklings-møte, at Tesla som selskap vil opphøre om det viser seg at bilene brukes til spionasje.

“Det er et veldig sterkt incentiv for oss å være veldig konfidensielle med all informasjon. Hvis Tesla brukte biler for å spionere i Kina eller hvor som helst, stenges vi ned”.

Annonse