callofdutyps4
Sesong to har startet og oppdateringen er på 20GB. Har du plass?

Annonse


Call of Duty er nå så gigantisk at Sony advarer Playstation 4-eiere – slik sletter du innhold for å frigjøre plass

Sesong to av Call of Duty er live, og det merkes på diskplassen.

Måtte rydde 100GB for å installere

Modern Warfare (212GB) og Black Ops: Cold War (143GB) tar til sammen 356GB på PC, dette er med sesong 2 installert. Sesong 2-oppdateringen tar rundt 20GB, noe mindre på konsoll riktignok, men kun med 3GB.

Eurogamer-redaktør Wesley Yin-Poole fikk beskjed om å måtte rydde plass til 100GB på sin PS5. Det har blitt voldsomt, og blir bare verre, for en spillserie som nå er famøs for å ta opp masse plass.

Activision melder:

“De som eier en standard PlayStation 4 med en standard harddisk på 500 GB, må kanskje gjøre plass hvis de har de komplette versjonene av Modern Warfare/Warzone og Black Ops Cold War med alle moduser og pakker installert.”

Annonse


Videre påpekes det at om man har begge spille installert, og de begge er oppdatert, “så kan det hende du må slette ubrukt spill-innhold for å suksessfullt kunne laste ned og installere Warzone-oppdateringen.”

Merk: Warzone er ikke nødvendig om du bare spiller Black Ops Cold War, eller andre veien, og at man kan fjerne datapakker som man ikke lenger trenger for å krympe spillet noe, som nevnt:

  • I Black Ops Cold War gjøres dette fra hovedmenyen: trykk R3 for å gå til filutforskeren. Der kan du slette innhold du ikke trenger.
  • Modern Warfare/Warzone besøker man innstillingene og velger generelt, finn så spill-installasjoner og slett det du ikke trenger.

Kilder:
Call of Duty
Eurogamer

Annonse


Annonse


Annonse