Annonse


27. februar legger de ut dette RTX 3090-kortet ut for salg i Norge

27. februar starter forhåndsbestillingene av “KFA2 Geforce RTX 3090 Hall Of Fame” (som allerede er heftig overklokket), og etter hva vi erfarer i forhold til informasjon hos Galax, er det kun NetOnNet som tar i mot bestillinger denne datoen.

Dette rå skjermkortet legges ut for salg lørdag 27. februar – muligheten til å sikre et er liten

Nå er det ikke uvanlig at RTX 3090-kort faktisk når slike svimlende summer grunnet manko på kort (snittprisen er nærmere 20 000 kroner nå med Nvidias veil. pris for RTX 3090 FE i USA på “kun” 12 700 kroner, mens veil. pris i Norge er 17 000 kroner), så utrolig nok kan denne prisen ende opp med å være et “kupp”.

Kortet har 1815 MHz turbofrekvens, 24 GB GDDR6X-minne og har 1 x 92 mm. vifte og 2 x102 mm-vifter.

Slik beskrives kortet på produktsiden:

“KFA2 GeForce RTX 3090 Hall Of Fame er et kraftig grafikkort som gir det nøyaktig den ytelsen du behøver for å dra grafikktungespill. Opplev kraftige Ampere, 2. generasjons NVIDIA RTX-arkitektur utstyrt med nye RT-kjerner, Tensor-kjerner og streaming-multiprosessorer. Alt for den mest realistiske strålesporgrafikken og de nyeste AI-funksjonene.Her sitter det dessuten tre vifter som sørger for at kortet holder seg godt avkjølt og stillegående og i tillegg RGB-lys som kan tilpasses etter egen smak, ved hjelp av Xtreme tuner-appen.”

Annonse


Kunder som klarer å skaffe et kort får det trolig tilsendt et par dager etter 12. mars.

Vi skrev om kortet 10. februar:

“De to dyreste kortene kommer med en massiv 4,3″ stor TFT LCD-fargeskjerm og er designet for ekstrem overklokking. Skjermen kobles til med USB, har en oppløsning på 480x272px og styres fra HOF AI – programvaren. Kortet er nok i mest laget for alminnelige “casual” spillere.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse