Det er usikkert hva som skjer med Note-serien. En FE-versjon kunne vært midt i blinken. (Ill: LetsGoDigital/Snoreyn)

Annonse


Galaxy Note 21 FE – konsept er akkurat det vi ønsker oss

Nederlandske LetsGoDigital og designeren Snoeryn har publisert 3D-renders av det de håper kan bli den nye Samsung Galaxy Note 21 Fan Edition. Hva som skjer med Samsungs Note-serie er uklart etter at S21 Ultra fikk S-Pen-støtte og drømmen om at det kan komme en FE-versjon av Note er foreløpig basert på løse rykter.

Men det hadde vært midt i blinken:

Dette håper vi blir Note 21 FE. (Ill: LetsGoDigital/Snoreyn)

S20 FE kom på høsten i fjor og ble en suksess som et billigere alternativ til S20-serien. Derfor høres det ikke urealistisk ut at Samsung planlegger en oppfølger i år. Telefonen plasserer seg mellom midtskiktet og premiumsegmentet til Samsung som et billigere alternativ til S-serien, men med “flaggskip-innmat”.

I november tvitret Max Weinbach, en lekker som ofte er til å stole på, at arbeidet med S21 FE var i gang med mål om lansering i 2021.

Om det kommer en Note 21 FE i tillegg slik som illustrasjonene foreslår er spekulativt. Hva som i det hele tatt skjer med Note-serien har vært offer for mye spekulasjon. Det at S21 Ultra fikk S-Pen-support kan forstås som at Samsung faser ut Note-serien. Samtidig mangler det en billigere variant med S-Pen-støtte.

Annonse


Note 10 var i undertegnedes øyne den siste ordentlig vellykkede utgaven av Note

Den kom i to forskjellige håndterlig størrelser, og med en startpris på under 10 000 kroner var den ikke alt for dyr. Når Samsungs eneste alternativ med S-Pen-støtte i årets line-up begynner på 14 500 kroner (S21 Ultra), høres det sannsynlig ut at selskapet vil lansere et alternativ, selv om Note 21 ikke skulle bli noe av.

Ross Young i DSCC tror at Note 21 FE er under utvikling og at den kommer, selv om resten av Note-serien skulle takk for seg.

Med usikkerhetene rundt både S21 FE og Note-serien bestemte LetsGoDigital seg for å være kreative og kombinere de to telefonene i et nytt design:

(Ill: LetsGoDigital/Snoreyn)

Illustrasjonene henter designelementer fra Galaxy S21-serien og kombinerer med Notes mer firkantede design og S-Pen. LetsGoDigital holder seg også til Samsungs Infinity-O-panel og inkluderer til og med hodetelefonutgang.

Kilder:
LetsGoDigital
TomsGuide
NotebookCheck

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse