thegreatsuspenderchrome
Marvelous Suspender er alternativet som står klart nå som The Great Suspender er kastet ut.

Annonse


Denne Chrome-utvidelsen var smart, nå er den fjernet, men det finnes et alternativ

The Great Suspender er – eller var – en utvidelse som tvang overflødige faner til sengs og bidro dermed til at Chrome ikke brukte for mye ressurser på maskinen. 

Farlig utvidelse endelig fjernet

I fjor skiftet The Great Suspender hender og ble solgt til en ukjent tredjepart. Deretter, med versjon 7.1.8, la utvidelsen til en funksjon som kan kjøre nesten alle slags koder på maskinen uten at du vet det.

Dette førte til at Microsoft Edge fjernet den, men den forble på Chrome Web Store da en senere oppdatering angivelig skulle ha fjernet funksjonen.

Men i går fjernet Google The Great Suspender fra Chrome Web Store. Videre har alle som hadde installert utvidelsen fått den tvangsdeaktivert i Chrome.

Annonse


Bruk denne i stedet

For dem som brukte denne utvidelsen har deaktiveringen eventuelt ført til at faner er blitt lukket og tapt. Men tapte faner kan gjenfinnes i historien, Ctrl-H, søk etter The Great Suspenders ID: “klbibkeccnjlkjkiokjodocebajanakg.” 

Det er ukjent om The Great Suspender er permanent eller midlertid fjernet fra Chrome – i stedet kan du laste ned The Marvelous Suspender.

Kilder:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse