microsoftxboxlivegold
Microsoft varslet først en stor prisøkning for nye Xbox Live Gold-kunder, men ble møtt av så massiv kritikk at de nå velger å ikke endre prisene likevel.

Annonse


Microsoft snudde etter prisøkning – gratis-spill blir gratis

Kun timer etter at Microsoft varslet en stor prisøkning, har de valgt å droppe det hele.

Oppdatert, 23. januar, 20:04:

Vi gjorde feil i forhold til prisøkningene Microsoft vurderte, men som de droppet. Økningen for en måned var ment å øke med 1 dollar og prisen for et kvartal 5 dollar.

Økte prisene, endret så kurs etter noen timer

Det var snakk om prisene for Xbox Live Gold-programmet for nye kunder, der prisen for en måned økte fra 1 til 10,99 dollar, tre måneder fra 5 til 29,99 dollar og seks måneder til 59,99 dollar (den gamle prisen for 12 måneder).

Annonse


“Vi rotet det til i dag og det var korrekt av dere å si ifra. Å spille og koble seg til med venner er en viktig del av gaming – vi feilet og klarte ikke møte forventingene til spillere som stoler på dette hver dag. Som et resultat av dette har vi valgt å ikke endre Xbox Live Gold-prisen”, sier Microsoft etter den meget hurtige, smart nok, snu-operasjonen.

Microsoft melder at de som allerede betaler for tjenesten forblir på samme pris. “Nye og eksisterende medlemmer kan fortsette med de samme prisene som i dag.”

En meget fin endring er at man snart (om noen måneder) ikke vil trenge abonnement for å spille gratis-spill som Warzone og Fortnite.

Kilde:
Xbox

Annonse


Annonse


Annonse