applecarcanoo

Annonse


Apple snakket med selskapet bak denne

The Verge har snakket med tre personer som nå avslører at Apple og Canoo, et selskap som designer helt spesielle el-biler, snakket sammen, og det nå nylig.

Mye tyder på at Apple ikke ønsker å lansere bilen sin før bilene kjører av seg selv

De to snakket sammen tidlig i fjor, og det skal være snakk om alt fra investeringer til oppkjøp – ingen av delene har skjedd, men samtalene var altså veldig åpne.

Det skal være to ting Apple så på Canoo sitt potensiale: at plattformen integrerer mer av elektronikken i kabin-designet, noe som gir designerne større frihet. Det er jo noe Apple tradisjonelt sett er interesserte i.

Annonse


Vaier-styre er også noe Canoo nytter, og som har samme fordel. Dette er heller ikke noe som er vanlig i bilbransjen, i hvert fall ikke enda:

Jay Leno har testet Canoo sin spesielle bil:

Det er flere år til markedet er klare for Apple Car

Canoo på sin side var mest interessert i et oppkjøp, men samtalene førte ikke videre og selskapet ble spist opp noe senere.

Hyundai sa nettopp at de snakker med Apple om å produsere en bil, og som nevnt ser det ut til at lanseringen vil finne sted om fem til syv år – innen den tid vil markedet trolig være langt mer klare for selvkjørende biler der føreren ikke kjører 90 prosent av tiden.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse