timcook
Tim Cook sier at folk må holdes ansvarlig for angrepet på Capitol, men at man også må komme seg videre.

Annonse


Tim Cook har en stor avsløring fra Apple, men han vil ikke si hva det er

Hva har Tim Cook tenkt å avsløre i morgen tidlig amerikansk tid? Ingen vet, men vi følger utviklingen i saken.

Tim Cook har en stor avsløring i morgen

Det er CBS morgennyhetene som snakket med Tim Cook i forbindelse med en “stor avsløring som kommer i morgen. Det er ikke et nytt produkt, egentlig. Det er noe som er mye større og bedre enn det. Det vi skal fortelle deg i morgen er veldig spennende”, sier de.

Som kjent bannlyste Apple Twitter-alternativet Parler, samtidig som en lang rekke store selskap har boikottet eller bannlyst konservative.

Cook: – Ingen er over loven

På spørsmålet om Trump bør holdes ansvarlig for det som skjedde under stormingen der flere døde, uttaler Cook at “ingen er over loven”.

Annonse


Samtidig reagerer mange på det som ser ut som koordinerte angrep for å fjerne kontoer og apper, og om det finnes bevis på at det er koordinert, hvordan vil da monopol-lovgivningen se på promotering av lynmeldings-tjenesten Signal samtidig som Parler ble fjernet fra Apple App Store?

Vi har ingen anelse hva Cook har tenkt å avsløre, og tviler på at det er en åpning av App Store som gjør det mulig å installere apper fra andre kilder, men det spesielle med dagens situasjon er at EU kan komme til å bli en garantist for amerikansk ytringsfrihet om de tvinger Apple til å åpne App Store.

Vi tviler altså på at om iPhone må tillate tredjepartsbutikker i Europa, at det samme ikke skjer i USA grunnet forbrukerpress.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse