hpelitefolio
HP Elite Folio har et design som samtidig inviterer til filmtitting, og fordi den klarer 24 timer med 1080p-film, vil du kunne se et par filmer.

Annonse


Denne helt spesielle maskinen har 24 timer (!) batterilevetid, men testingen er jo håpløs

HP sin Elite Folio er ikke helt som andre maskiner.

Følg CES 2021.

Man kan dytte skjermen fremover

For det første er det designet, la oss ta en titt på det først, vi har alle noen spørsmål, for den kan være slik og helt tradisjonell:

Men den kan også være slik, for filmtitting:

Den leveres selvsagt med 5G

Maskinen har en Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 GPU. Den har vi jo hørt om før, har vi ikke? Jo, det er den som er å finne i Surface Pro X, en maskin som er mye tregere enn Apples M1-maskiner. Tregere ok, men batterilevetiden, den er rå: 25 timer. Apple lover rundt 18 timer på sine maskiner.

Testen de nytter er dog ikke helt kurant, for de bruker den teite film-testen: 24,5 timer klarer maskinen å spille av 1080p-film. Javel, greit nok, men få av oss flyr for tiden. Det er synd Lenovo ikke tester arbeidsrutiner i stedet.

Annonse


Maskinen lanseres i februar. Norsk pris er ikke kjent enda.

Apple tester også med filmavspilling

“Testene ble utført av Apple i oktober 2020 med førproduksjons­enheter av 13-tommers MacBook Pro med Apples M1-chip, 8 GB RAM og 512 GB SSD. I testen for filmavspilling i Apple TV-appen måles batteritiden ved å spille av HD-innhold i 1080p med skjermlys­­styrken satt til 8 trinn fra null.”

Men også med en surfe-sesjon:

“Testen måler batteritiden ved å surfe trådløst på 25 popu­lære nettsteder med skjermlysstyrken satt 12 trinn fra null (75 prosent). I testen for filmavspilling i Apple TV-appen måles batteritiden ved å spille av HD-innhold i 1080p med skjermlys­­styrken satt til 12 trinn fra null eller 75 prosent. Batteritiden i dvalemodus måles ved å la et system som er koblet til et trådløst nettverk og logget på en iCloud-konto, gå i dvalemodus med appene Safari og Mail aktive og alle system­innstillinger satt til standard.”

Spesifikasjoner:

Kilde:
Notebookcheck

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse