teslamodel3rekkevidde
Tesla har økt rekkevidden på de helt nye 2021 Model 3-modellene. Samtidig avslører Elon Musk at FSD kan betales for månedlig om man for eksempel leaser, fra og med tidlig neste år.

Annonse


Tesla har økt Model 3-rekkevidden

Tesla har klart å øke rekkevidden på sin helt nyeste Model 3, altså 2021-modellen.

Model 3 nærmer seg 600 km rekkevidde

Selskapet har endret den offisielle rekkevidden etter å ha klart å tyne flere km ut av bilen med oppdateringen. Den nye rekkevidden er 353 miles.

Model 3 ser nå ut til å klare 580 km WLTP-rekkevidde.

Faktisk er det slik at noen helt nye modeller, som regnes som 2021-modeller (selv om de aldri merkes slik av Tesla), leveres med 82 kWh-batteripakker, mens andre eiere visstnok ender opp med 77 kWh.

Annonse
De nye bilene er altså markedsført med 580 km rekkevidde, men ble nettopp programvareoppdatert (2020.48.12) for å støtte det:

FSD kommer som abonnement “tidlig neste år”

Og nå har Elon Musk avslørt at FSD (Full Service Driving), visstnok skal kunne abonneres på fra og med tidlig neste år – det er jo nyttig for de som leaser.

Det var som vanlig på Twitter sjefen avslørte tidsrommet lanseringen skal skje, for det er allerede avslørt at det skal skje, det var bare ikke helt spikret når. Nå har vi en langt mer presis pekepinn, om lanseringen ikke ryker da. Det kan jo skje.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse