Annonse


DIREKTE NÅ: Phasmophobia

Men i kveld klokken 20:00, skal vi også utforske det som skjer etter døden i Phasmophobia.

Hvem kan man ringe dersom man møter spøkelser? Ikke oss…

Spøkelser, gjenferd, “ghouls”, demoner, Poltergeist, ånder.

Disse og flere er betegnelser på mørkets vesener, og dette har fascinert menneskeheten så langt tilbake, at til og med wikipedia ikke har peiling på når menneskeheten først begynte å tro at det var liv etter døden. Og siden den tid, har det alltid vært troende og ikke troende innenfor temaet. Faktisk tror 18 prosent av amerikanere at de har sett et spøkelse.

Phasmophobia er et online Co-op spill, som plasserer opp til 4 spøkelsesjegere i dystre og mystiske lokasjoner, for å finne ut hva som fortsatt lever etter døden.

Annonse
Spillet er i Early Access, men har allerede fått overraskende positiv tilbakemelding fra flere titalls med tusen på steam.
Det interessante med Phasmophobia er at spillet kan bruke mikrofonen din til å plukke opp konkrete setninger man så kan stille åndene. Og basert på hva du spør om, får du svar.

Man må bruke utstyr for å finne ut nøyaktig hvilken type ånd som oppholder seg i den spesifikke lokasjonen man befinner seg i.
Det hele kan bli veldig nervepirrende, og sørger ofte for å øke pulsen.

Phasmophobia er tilgjengelig på Steam med støtte for VR, men man trenger ikke VR for å spille. Samt så kan VR brukere og vanlige skrivebordsbrukere spille sammen.

Følg med i kveld klokken 20:00, når vi prøver å leke spøkelsesjegere.

https://www.twitch.tv/itavisen

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse