Dette kommer til Disney+ i desember

disneyplusnorge
Listen med kvalitetsinnhold hos Disney+ i desember er imponerende.

Avsender: Disney.

Bli med i Disney+ og få tilgang til variert kvalitetsunderholdning i julen, og ikke minst, tilgang til Disney+ sitt imponerende bibliotek.

Vær oppmerksom på at det kan skje endringer i tidspunktene filmene og seriene blir tilgjengelig fra. Datoene under er de som gjelder ved utsendelsen av dette nyhetsbrevet.

Annonse

Sjel, 25. desember.

I filmen møter du musikklæreren Joe, som får en unik sjanse til å spille på den beste jazzklubben i byen. Men ett lite feiltrinn tar ham fra gatene i New York til «The Great Before», et fantastisk sted der nye sjeler tilegner seg personlighet, særegenheter og interesser før de drar til jorden.

Mulan, 4. desember.

Dette er en virkelig episk reise du ikke kan gå glipp av. Når keiseren av Kina utsteder en befaling om at én mann per familie må tjene i keiserens hær og forsvare landet mot inntrengere i nord, går Hua Mulan, den eldste datteren til en hedret kriger, inn for å overta for sin skrantende far. Utkledd som mannen Hua Jun, blir hun testet hvert skritt av veien og må bruke sin indre styrke og omfavne sitt sanne potensial.

Meld deg enkelt på nå, og se alt fra serier som The Mandalorian, til klassisk Disney.

High School Musical: The Musical: The Holiday Special, 11. desember.

Er du oppslukt av The Mandalorian? Skru på Disney+ 18. desember for å se hvordan reisen gjennom den farlige galaksen ender.

Meld deg på for å se finalen.

Men det er mer:

Den fantastiske Ivan, 18. desember:

Disneys «Den fantastiske Ivan» er en uforglemmelig fortelling om skjønnheten i vennskap, fantasiens kraft og betydningen av stedet man kaller hjem. Ivan er en silverback- gorilla på 200 kilo som deler et felles habitat på et kjøpesenter med elefanten Stella, hunden Bob og forskjellige andre dyr. Han har få minner fra jungelen der han ble fanget, men når en babyelefant ved navn Ruby ankommer, vekkes noe dypt inne i ham. Ivan begynner å stille spørsmål ved livet sitt, hvor han kommer fra og hvor han skal være. Det rørende eventyret er en imponerende hybrid av live-action og CGI, og er basert på Katherine Applegates bestselgende bok som vant mange priser ved utgivelsen i 2013, inkludert Newbery Medal.

Et fe-eventyr, 4. desember:

Et fe-eventyr er en komedie om Eleanor, en ung og uerfaren fe-gudmor (Jillian Bell) under opplæring, som får høre at hennes valgte yrke står overfor utryddelse. Hun bestemmer seg derfor for å vise verden at folk fortsatt trenger fe-gudmødre. Eleanor finner et feillagt brev fra en 12 år gammel jente i nød og bestemmer seg for å spore henne opp. Hun oppdager at jenta, Mackenzie, nå er en 40 år gammel alenemor (Isla Fisher) som jobber i en nyhetsredaksjon i Boston. Etter å ha mistet mannen sin flere år tidligere har Mackenzie gitt opp ideen om «lykkelig i alle sine dager», men Eleanor er fast bestemt på å gi Mackenzie en lykke-makeover, enten hun liker det eller ikke.

Når villdyret våkner, 25. desember:

Når villdyret våkner er basert på den klassiske historien om Buck, en godhjertet hund som får livet snudd på hodet da han plutselig blir tatt vekk fra sitt hjem i California og sendt til villmarken i Alaska. Som nykommer blant sledehundene opplever Buck sitt livs eventyr før han endelig finner sitt sanne kall.

Safety, 11. desember:

Safety er en sportsdramafilm inspirert av den sterke historien om Ray McElrathbey (Jay Reeves), en tidligere amerikansk fotballspiller for Clemson University. Ray er en ung mann som står overfor en rekke utfordringer, og hans dedikasjon og utholdenhet hjelper han med å overkomme mye motgang. Ved hjelp fra lagkameratene og Clemson-samfunnet, lykkes han på fotballbanen mens han samtidig oppdrar og tar vare på sin 11 år gamle bror Fahmarr (Thaddeus J. Mixson).

Trykk her for å melde deg inn i Disney+ for og opplev dette og mange klassikere.

Annonse