Annonse


Her er den, Hummers utrolige elektriske – lover 161 km rekkevidde med 10 minutter lading

General Motors har avslørt Hummer EV i en actionlignende trailer på over fem minutter.

Ser fet ut, men rulles ut gradvis (om man ikke betaler enda mer)

I klippet som er så action-amerikansk som det kan få blitt, men på en god måte, vises ikke en kjedelige tale om GMC sine kvartalstall og masse fjas og vås: i stedet går de rett til poenget og viser frem alle funksjonene på SUV-pick-upen.

Unntaket hva angår mellomtittelen er “HUMMER EV Edition 1” som koster rett over 112 000 dollar og som lanseres neste år.

Lanseringene av de ulike modellene:

Dessverre er det ikke slik at den kan kjøre av seg selv som en Tesla, i stedet vil den kunne skifte filer og følge bilen foran på utvalgte veier, trolig kun i USA.

Annonse


Vi anbefaler å se denne, det er en underholdende reklamefilm:

Hvorfor leser du? Se klippet over

Prisklassen bilen befinner seg i pluss-klassen, ikke helt overraskende. Den rimeligste modellen med 402+ km rekkevidde og 625 hester koster 80 000 dollar, men mangler “Adaptive Air RideExtract Mode” som løfter bilen mye over røft terreng, som du så i klippet over.

Det er en god del lasteplass på denne bilen, pick-uper er nemlig en trend i USA for tiden – så store som mulig, er greia, akkurat som Hummer i sin tid. Det er nok derfor ikke helt tilfeldig at den lanseres “nå”. Eller, i det minste avsløres. Legg også merke til hvor kult taket blir når åpner kupeen til nattehimmelen.

Men moroa koster..

Punger man ut 90 000 dollar får man modellen med 483+ km rekkevidde, men samme antallet hester.

Det er Ev3X som er råtassen til 100 000 dollar og med morsomme 800 hester og med samme rekkevidde som nevnt over.

Kilde:
GMC

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse