Amazon Prime Video lansert i Norge på TV-en – dette er prisen

Nå som Amazon på alvor er på vei inn i Norge kommer det heller ikke som noen overraskelse at de introduserer Prime Video også her.

65 kroner – tilbyr en uke gratis

Tjenesten har et av de bedre bibliotekene, i det minste i USA, så vi håper dette også vil gjelde i Norge nå som tjenesten er lansert på TV-en også.

Dette sier Altibox om lanseringen:

“Amazon Prime Video er nå tilgjengelig for bestilling og koster kroner 65 i måneden etter en syv dagers gratis prøveperiode. Strømmetjenesten er en av verdens største og er kjent for en rekke originalserier og filmer, blant annet The Grand Tour, Tom Clancy’s Jack Ryan, The Marvelous Mrs. Maisel, Carnival Row og The Boys.”

Altibox pressemelding

Men tilgangen til Amazon Prime Video er ikke den eneste nyheten for Altibox-brukerne. Kunder med nye Altibox TV får nå muligheten til å velge inn strømmetjenesten Nordisk Film+ for 10 poeng. Nordisk Film+ tilbyr de beste norske spillefilmene, kombinert med sterke titler fra hele Norden. Strømmetjenesten tilbyr også store internasjonale blockbusters, spesielt utvalgt for et norsk publikum. Tjenesten vil til enhver tid inneholde rundt 200 titler og nye titler blir lagt til hver uke.

TV-titterne vil kanskje også legge merke til at NRK-appen i Altibox-portalen denne uken har fått nytt utseende og forbedret tilgang til NRKs rikholdige arkiv. 

Kan bestilles for 65 kr per måned (7 dager gratis prøveperiode) via primevideo.com/WatchonAltibox

Kilde:
Altibox pressemelding