Annonse


Slik er det å spille Playstation 5 – har trolig bare 664GB diskplass

Playstation 5 er en veldig stor konsoll, ser det ut som.

DualSense vist frem

For se på den i skjermbildet under til videoen fra Japan. Nå vet vi jo ikke hvor stor eller liten TV-en er, men det er sikkert 55″ – minst.

Det er en rekke japanske spill-blogger som har fått teste konsollen aller først, men dessverre får vi ikke se grensesnittet, hvor kjapt SSD-en lader eller noe annet teknisk (bortsett fra en liten luke i front som trolig er der man utstyrer konsollen med mer lagringsplass).

Godfall demonstreres også, men gir vel neppe et inntrykk av hva konsollen egentlig er i stand til.

Annonse


Det vi får se er gameplay fra Astros Playroom, et spill som følger med alle konsollene for å gi deg en guide til kontrolleren og innmaten til konsollen. Det ser jo greit nok ut, men er veldig enkelt og er mer for å demonstrere DualSense-kontrolleren enn noe annet.

Interessant er det at man ser hva spilleren gjør, samtidig som man ser på PS5-skjermen. På den måten får man et godt inntrykk av hvor responsiv kontroller er, og hva den kan.

Dual Sense:

PS5 har under 700GB ledig til spill

En annen ting som er verdt å merke seg, er diskplassen. Fordi Sony har en langt kjappere spesialbygget SSD enn Xbox Series X (5,5GB/s mot 2,4GB/s) på 825GB, er det kun 664GB tilgjengelig for lagring av spill.

DualSense sitt vibrajonssystem testes i Astros Playroom:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse