surfaceduo
Surface Duo er lansert i USA, men det er usikkert om den kommer til Norge. Produktet er svært veldesignet, men har programvareproblemer.

Annonse


Apple har bestilt brette-paneler fra Samsung

Den kjente lekkeren Ice Universe hevder Apple har bestilt en rekke brettbare pan eler for Samsung.

Satser Apple på Surface Duo-design eller Fold 2? Kanskje noe helt nytt?

Ikke bare det, men de skal også ha hintet i retning en større ordre der Samsung får eksklusiv rett til å selge dem slike paneler i ett år.

Samme lekker mener at Apple forsker på under-panelet-teknologi og brettbar teknologi for å finne ut av hvordan de kan kvitte seg med den store kamera-modulen på baksiden. Den er store, men trolig har Note 20 rekorden med størst kameramodul nå.

Samsung har 7,3″, 7,6″ og 6,7″ brettbare paneler på markedet nå, men det er selvsagt ukjent om Apple går for en av disse panelene, eller foretrekker en spesial-bestilling som de ofte gjør.

Annonse
Vi må innrømme Surface Duo med Windows eller iPadOS hadde vært bedre akkurat nå

Det har i løpet av de siste par årene blusset opp rykter om at Apple jobber med en Duo-lignende enhet, men igjen: om bransjen er på vei med nye formfaktorer ryktes det alltid at Apple gjør det samme. Selskapet venter så for å se hvordan konkurrentene gjør det i markedet med nye produktene, og evaluerer deretter.

Det er dog vanskelig å ikke ønske seg en iPadOS-kjørende Duo, spesielt nå, grunnet rykk- og napp-grensesnittet som er en plage i skrivende stund. Årsaken er at Microsoft måtte hacke til seg multitasking-støtte over et OS som ikke er laget for to skjermer og slike gester.

Microsoft samarbeider med Google for å bake inn ekte støtte, trolig i Android 11. Dette er også viktig for Google, for det er allerede ganske mye kjøtt på beinet rundt om informasjonen om at en brettbar Pixel er på vei. Det vil også forklare Googles noe tafatte forsøk i markedet de siste par årene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse