surfaceneo
Det nærmer seg lansering av Surface Duo og nå er flere offisielle bilder lekket på Twitter.

Annonse


Surface Duo lanseres om veldig kort tid, mener lekker

Lekkeren Panda mener at Surface Duo lanseres om kort tid. Vi har tidligere hørt rykter om at den kommer i august.

Se alle de nye bildene

Det kan nok vise seg å stemme, nå som det har lekket bilder av enheten fra alle mulige kanter. Vi kan ikke vente med å teste denne, da det jo er den første typen enhet med denne formaktoren fra Microsoft – kun Samsung og Huawei har så langt prøvd seg, men disse enhetene skiller seg ut med å være mer lik en mobil, og med ekstra skjerm på utsiden.

Det har også dukket opp informasjon som bekrefter at Microsoft har avtale med AT&T i USA for LTE-dekning, denne mangler nemlig 5G i tillegg til trådløs lading og den aller kjappeste Snapdragon-brikkesetttet.

Andre nyheter i Surface-universet er at Surface Neo, den større enheten, trolig er utsatt:

Se flere bilder:

https://twitter.com/samsungbloat/status/1293230823513219074

Annonse