galaxyzflip
Samsung Galaxy Flip Z er den første brette-mobilen med 5G.

Annonse


Galaxy Z Flip 5G koster nesten 20 000 kroner

18 290 kroner skal Samsung ha for Galaxy Z Flip med 5G. Enheten lanseres 7. august i fargene Mystic Grey og Mystic Bronze.

Veldig dyr, men med oppgradert brikkesett og 5G

Det er snakk om den samme enheten, mer eller mindre (mer om dette under), men med mulighet til 5G-hastigheter.

“Vi i Samsung fortsetter å sette kraften som kommer fra 5G i hendene på millioner av forbrukere. Vi viser kontinuerlig vårt engasjement for å gjøre 5G mer tilgjengelig for flere mennesker. Vi er glade for å ta neste generasjons hastighet og tilkobling til Galaxy Z Flip, som vil være et nytt tillegg til Samsungs portefølje av 5G-enheter. Med dette håper vi å muliggjøre mer meningsfylte opplevelser for våre forbrukere”, mener Sebastian Wirhed, produktsjef hos Samsung i Norden.

4G-modellen har et Snapdragon 855+-brikkesett, mens denne er oppgradert til 865 Plus, noe som ikke bare gir kjappere nett, men generelt bedre ytelse.

Annonse
Dette er samme brikke som er å finne i Lenovos nye gaming-mobil med to batterier, og den fra Asus, ROG Phone 3.

Spesifikasjoner

Samsungs pressemelding

Siden Galaxy Z Flip ble lansert første gang i februar 2020, har forbrukerne hatt glede av å bruke enhetens revolusjonerende formfaktor for å uttrykke seg på nye, fantasifulle måter gjennom større muligheter for handsfree. Siden den gang har Samsung kontinuerlig oppdatert og foredlet opplevelsen for å gjøre det lettere for brukere å fange, se, kommunisere og dele innhold med venner, nære og kjære. Nå kan forbrukere også få det beste ut av Galaxy Z Flip-opplevelsen med oppgraderte funksjoner i Galaxy Z Flip 5G.

  • Flex-modus – Du kan enkelt se og administrere innhold med den tilpassede brukeropplevelsen av Galaxy Z Flips, som bruker sin unike brettbare formfaktor. Når enheten er frittstående, deler skjermen seg automatisk opp i to 4-tommers skjermer, slik at du kan se innhold på den øverste halvdelen av skjermen og gjøre andre ting på den nederste halvdelen samtidig.[2].
    • YouTube med Flex-modus – Ved å bruke Flex-modus kan du glede deg over å se på YouTube, handsfree. Mens du streamer på den øverste halvdelen av enheten din, kan du bla gjennom, lese beskrivelser og kommentere den nederste halvdelen. I tillegg får du fire måneders YouTube Premium med Galaxy Z Flip 5G.[3]
    • Kameraoppdatering for Flex-modus – Nå er det enda lettere å ta bilder fra høyere og lavere vinkler med Galaxy Z Flip. Enten du vil ta action-videoer eller livlige bilder, bare dobbeltklikk i Flex-modus for å bytte forhåndsvisningsvindu for kameraet fra toppen til den nedre halvdelen av enheten.
  • Multitasking – Større muligheter for multitasking takket være Multi-Active Window og Multi-Window Tray-funksjonen for å dra og slippe appene du vil bruke.[4]
    • App Pair – Åpne sømløst og få tilgang til to apper samtidig med App Pair i Multi-Window Tray, så når du er klar til å dele bilder med en venn, åpnes Galleri- og Chat-appene samtidig.
    • Multi-window Tray – Multi-window Tray er nå del av en mer robust kantpanelintegrasjon for ekstra bekvemmelighet, noe som gir tilgang til flere apper.

Kilde:
Samsung pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse