LegionPhoneDuel
"Legion Phone Duel" lanseres i Europa senere i år.

Annonse


Lenovo har lansert gaming-mobil med TO batterier, 865 Plus og 144Hz!

Ett batteri er ikke nok om man spiller mye, så Lenovo installerte to i sin nye gaming-mobil.

Nyeste Snapdragon og 144Hz-panel

Mobilen har 5G, og er ifølge Lenovo en “kraftig, altoppslukende og hurtigladende smarttelefon med sub-6 5G for bedre dekning, med hastigheter opp til 2,52 Gb/s.”

Lenovo sier denne er for spillere som krever høy ytelse, og det leverer den helt sikkert da den har Qualcomms nyeste Snapdragon, 865 Plus:

“Den er laget spesielt for on-the-go spillere som brenner for høy ytelse og som foretrekker komforten og bekvemmeligheten av å spille i horisontal modus. Selv når du sender en e-post eller sms, trenger du ikke å bytte fra liggende modus til portrettmodus, takket være seks spesialtilpassede spilltemaer. Hjemmemodus tillater deg å projisere og spille på en tilkoblet, ekstern skjerm kun ved hjelp av mus og tastatur”.

Norsk pris foreligger ikke på nåværende tidspunkt. Den lanseres først i Kina, og deretter i utvalgte Europeiske land. Fordi vi fikk norsk pressemelding, regner vi med at den er på vei til Norge.

Annonse
Så kjapt lader den to batterier

Mobilen leveres med en 90 W lader i visse marked (usikkert om dette gjelder Norge) – denne lader mobilens to batterier fr 0 til 50 prosent på 10 minutter, mens 0 til 100 tar 30 minutter. Det rareste er at den også har 2 x USB C-porter.

Mobilen leveres i to modeller med 12GB eller utrolige 16GB RAM.

Panelet måler 6,65″ (AMOLED – 2340 x 1080) og berøringsoppdateringen er på hele 240Hz for minst mulig input-lag.

Kilde:
Lenovo pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse