note20winfuture
Note 20 er en av de lekreste mobilene vi har sett.

Annonse


Det ser ut til at Note 20 blir “Xbox-mobilen”, men Europa får Exynos

Fordi Note 20 har lekket som en sil de siste ukene, ser vi egentlig ingen grunn til at dette ikke også stemmer – spesielt fordi vi vet at Microsoft og Samsung tidligere har prøvd seg som mobil-partnere flere ganger.

Note 20 blir visstnok optimalisert for Xbox Project xCloud

Det er WinFuture som melder at Note 20 skal markedsføres som den ultimate mobilen å spille Project xCloud på, noe som gir mening grunnet kraftig maskinvare og stor skjerm, men mindre mening utad da Samsung har markedsført produktet til personer med behov for produktivitet på farten med pen og det hele. Men, vi klager selvsagt ikke.

Noen overraskelse er det uansett ikke da de to selskapene varslet samarbeid om sky-gaming i februar i år, uten å avsløre akkurat dette.

WinFuture sin sak er verdt å sjekke ut med flere nye bilder av mobilen.

Bilde: WinFuture

Spennende ny S-Pen

Note 20 Ultra får en skjerm på 6,9″, 3200 x 1440 oppløsning og 120Hz. På plass er også 12GB RAM, Wi-Fi 6 og et 4,500mAh batteri.

Annonse
WinFuture omtaler også en “Real Feel S-Pen” med kun ni ms. etterslep.

Det verste for norske kunder, og Europa for øvrig, er at Samsung også denne gang, ifølge samme kilder, tviholder på Exynos (Exynos 990 Octacore – 2,7GHz) i dette markedet, mens USA får en kjappere og mer energieffektive Snapdragon-brikke.

Kilde:
WinFuture

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse