gonewiththewindhbo
HBO har inntil videre trukket Gone With The Wind, men ruller ut filmen igjen når de har laget en introduksjon. Også BBC og Netflix tar grep etter rasismeanklager i innholdet fra 1939, 70-tallet og Little Britain fra 2000-tallet.

Annonse


Film-klassikeren HBO fjernet har blitt pirat-favoritt

Gone With The Wind, en av filmhistoriens aller mest berømte, stoppes inntil videre hos HBO. Det har medført piratrekord.

HBO, Netflix og BBC fjerner innhold

Klassikeren fra 1939 er rasistisk mener nå tilbyderne av filmen, i det minste i USA, som derfor er trukket inntil videre.

HBO, Netflix og BBC har alle midlertidig innhold som er for rasistisk til å vises, inkludert Fawlty Towers og Little Britain.

Når vi ser på tallene, så økte nedlastinger av Gone With The Wind fra rundt 6000 nedlastinger 12. juni, til 25 000 globalt. Begge de to TV-serie episodene er også fjernet, men BBC melder at Little Britain kommer tilbake med advarsel.

Annonse


Filmen kommer tilbake

Filmen kommer visstnok tilbake, men vil inneholde en eller annen form for introduksjon ved comebacket på HBO.

BBC på sin side går ikke så langt med Fawlty Towers-episoden det er snakk om, men skal i stedet advare mot “stygg språkbruk” og “støtende innhold”.

Gone With The Wind har 8,1 poengscore på IMDB og er med det på 165. over de beste filmene noen sinne rangert på filmsiden. Metascoren er på 97 med en brukerscore noe lavere, på 8,4.

Kilde:
TorrentFreak

Annonse