Annonse


Er denne iPhone 12-avsløringen det endelige beviset?

Det har igjen lekket enda mer om iPhone 12-serien, denne gang en rekke dummy-enheter.

Ingen dramatisk design-oppgradering – et s-år?

Som vanlig lekker disse “design-klossene” noen måneder før lanseringen på høsten, og 2020 er intet unntak, med ikke bare det som ser ut til å bli året iMac og iPhone går litt tilbake til røttene.

For iMac ryktes å få iPad Pro-design, som minner mer om iPhone 5-serien, og som alle nå har fått med seg: iPhone 4/5-design for 12-serien.

Design-endringen ser ikke så dramatisk ut når vi ser på disse. De vil se bedre ut virkeligheten, men kanskje er vi allerede vant til designet grunnet iPad Pro?

Annonse
iPhone 12 har også et stort sensoromåde

Den nye generasjonen kommer trolig noe senere i år i butikkene, så i stedet for september, så snakker vi oktober for en eller flere modeller.

Det første vi legger merke til noe er noe negativt: fremdeles et stort område for sensorene. Blir de ikke mindre enn dette må de også være kjappere enn på dagens modeller.

Det var en stund ryktet fire kameraer, men det er tre som har vært på ryktebørsen lengst.

Dette gir også inntrykk av at dette er et s-år, for er det ikke kameraene som er vesentlig bedre, eller gjør noe nytt, hva skal det spilles på? Håpet er om iPhone 12 viser seg å være kjedelig, så er “en ting til…”-produktet en MacBook med A14X.

Se også CAD-tegningene under som viser 5,4″, 6,1″, 6,1″ ‌‌iPhone 12‌‌ Pro og 6,7″ ‌‌iPhone 12‌‌ Pro Max.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse