appleimacipadpro
2020 blir endelig året Apple kutter rammene rundt skjermen på iMac og fornyer designet.

Annonse


iMac får iPad Pro-design denne måneden med tynnere rammer

Den troverdige Apple-lekkeren Sonny Dickson avslører at Apple skal vise frem sin helt nye iMac på WWDC 22. juni.

iPad Pro-inspirert iMac lanseres i sommer

Fra før av har Bloomberg avslørt at Apple offisielt skal kunngjøre overgangen til ARM, et stort prosjekt det har blitt ryktet fra en rekke kilder de siste årene (og senest i mars) – kilder som har nevnt tidsperioden 2020/2021. Dette er også samme periode vi venter at Apples AR-briller Glass, avsløres.

Det er fra før av ryktet at iPhone 12 får et design inspirert av iPhone 4/5, noe som peker i retning iPad Pro-designspråket.

Kvitter seg endelig med Fusion Drive

Den nye iMac-en får selvsagt fremdeles Intel-brikker, men visstnok med iPad Pro-design og mye tynnere rammer, T2-sikkerhetsbrikke og AMD Navi-grafikk. Spinnedisken Fusion Drive forsvinner helt som lagringsvalg, ifølge Dickson. Det er vel på tide.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse