appleglass
Apple Glass ser noe ut som dette. Det er mulig vi får se en prototype senere.

Annonse


Navnet er Apple Glass – dette blir prisen

Jon Prosser har avslørt det han vet om Apple-brillene som tidligere lovet for tre dager siden. Prosser lovte også å avsløre en prototype av brillene (i plast), men han undersøker det juridiske før han gjør det.

Samme pris som apple Watch

Dessverre er det ingen bilder av dem, men det er ganske mye mer håndfast informasjon nå enn hva vi hadde tidligere, som var lik null.

Først og fremst; prisen: 499 dollar (5000 kroner – for en kurs om dagen) sier Prosser, med mulighet for styrke i glassene (mørke linser går ikke grunnet teknologien, og kun brukeren ser hva som vises i brillene), noe som øker prisen selvsagt.

iPhone gjør jobben

Nummer to: navnet. Apple Glass, enkelt og greit er visst navnet. Begge linsene får skjerm som kan manipuleres med hånd-gester, men man vil trenge å parre dem mot en iPhone som står for datakraften som første generasjon Apple Watch.

En tidlig prototype har LiDAR og trådløs lading. Utrolig nok var visstnok planen å avsløre brillene som en “en ting til” hype på tampen av iPhone-pressekonferansen i september, men grunnet sosial distansering skal avsløringen være dyttet frem i tid til mars 2021 om regelverket ikke mykes opp.

Lanseringen: sent 2021 eller tidlig 2022.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse