halflifealyx
Det finnes alternativer om du ønsker å prøve Half-Life: Alyx uten VR-hodesett. Valve er dog skråsikre på at du kjapt vil skjønne hvorfor de valgte VR som plattform om du prøver på en vanlig skjerm.

Annonse


Slik spiller du Half-Life: Alyx uten VR-hodesett

Pancake FPS Starter Kit gjør det mulig å spille Valve sitt store VR-spill uten et VR-hodesett.

Det er faktisk mulig

Dette er faktisk ikke den eneste måten å spille med mus og tastatur på, men det er den nyeste programvaren for å få det til – du kan også prøve Half-Life-Alyx-novr som også er å finne på GitHub.

Valve har ikke gjort noe for å stoppe modifikasjoner som dette (og regnet med at de ville dukke opp), av den enkle grunn at spillet alltid var ment kun for VR, og om interesserte prøver uten et VR-hodesett, så vil de fort skjønne hvorfor VR er den aller beste måten å oppleve spillet på.

Uansett, ta en titt:

Valve er ikke nervøse

Valve-programmerer og designer, Robin Walker, forklarer at det var flere på teamet som var nervøse for mods som dette, men at han selv ikke synes det er et problem, tvert imot:

Annonse
“Det vil tydelig demonstrere for folk hvorfor vi lagde Half-Life: Alyx for VR, for det vil være en veldig enkel måte å selv se alle fordelen ved å flytte til VR. Hvis folk spiller en mod-versjon på en standard skjerm og mener at det er like bra vil jeg uten tvil lære mye. Jeg vil så innse at jeg tok feil, og at vi ikke fikk til så mye som vi trodde. Jeg elsker å vite når jeg tar feil.”

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse