windows10may
Det er et nytt grafikkdriververk i Windows 10 2004 (WDDM 2.7), også kalt mai-oppdateringen som vil forbedre bruk av flere skjermer og kanskje til og med forbedre spill-ytelsen, men Nvidias drivere har ikke støtte enda.

Annonse


Har du ikke fått nye Windows 10? Du er ikke alene

Det er fremdeles en rekke feil i Windows 10, noe vi allerede har meldt.

Mange har ikke fått oppdateringen

Personlig meldte jeg meg inn i Release Preview rett før den offisielle lanseringen, slik at jeg var garantert oppdateringen. Jeg er derfor usikker på om jeg hadde fått den via Windows Update uten en beta-versjon, men det er ikke sikkert, selv på en selvbygger.

The Verge melder at de har etterspurt oppdateringen på Surface Book 3, Surface Laptop 3, Surface Pro X, en spill-laptop og to egenbygde maskiner, og ingen av dem ble servert oppdateringen. Kun Surface Pro 6, som er eldre, fikk oppdateringen fra Windows Update.

Windows Update viser en melding om at “din enhet ikke er helt klar enda. Når den er klar, ser du oppdateringsinformasjonen på denne siden. Det er ingenting du behøver å gjøre i skrivende stund“.

Annonse
Ønsker du oppdateringen på en laptop er det desto større grunn til å vente

Spesielt om du har en laptop er det best å vente, og ikke tvinge inn den nye versjonen, da det ofte er slik at PC-produsentenes drivere ikke er oppdatert for nye versjoner, noe som igjen kan medføre store problemer med at enheter eller programmer ikke fungerer, og enda verre: krasj.

Du kan fremdeles tvinge frem en oppdatering, enten ved å bruke Microsoft Update Assistant (som ikke bryr seg om blokkeringene), eller ved å laste ned ISO-en og installere eller oppgradere fra en USB-enhet.

Uansett ser det ikke ut til å være noe særlig å stresse med da mai-oppdateringen ikke bringer de store forbedringene utad utover Cortana, men assistenten er mer begrenset her hjemme enn i USA uansett.

Les mer om det nye i 2004:

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse