dellxps17
Nye XPS 17.

Annonse


Dell har lansert helt nye XPS

Dell har endelig, offisielt, avslørt sine nye XPS- og Alienware-maskiner.

Dette er nye XPS 15 og 17

Det er snakk om følgende maskiner med disse lanseringsdatoene:

  • Alienware m15 er tilgjengelig fra 21. mai
  • Alienware m17 er tilgjengelig fra 21. mai
  • Alienware Area-51m er tilgjengelig fra 23. juni
  • XPS 15 er tilgjengelig fra 14. mai
  • XPS 17 blir tilgjengelig i løpet av sommeren

Vi har ingen norske priser foreløpig.

Dell pressemelding

“XPS 17 kommer tilbake på markedet for første gang på nesten ti år, og Alienware bryter 5GHz-barrieren for prosessorkjerner i laptop.

Annonse


Dell Technologies kommer nå med årets nye PC-modeller for privatmarkedet. Lanseringen inkluderer to nye XPS-modeller, samt oppgraderte gaming-maskiner fra Alienware og Dells egen G-serie.”

Verdens minste 17-tommer

“Etter nesten 10 år er XPS 17 tilbake, og den kraftigste XPS-maskinen noensinne. XPS 17 har den siste versjonen av Intels tiende generasjon Core-prosessor, opptil NVIDIA GeForce RTX 2060-grafikk, og 19 timer batteritid. Maskinen har et nytt termisk design for å sørge for høy luftgjennomstrømning og jevn ytelse.

Med sin praktisk talt kantløse skjerm, er XPS 17 verdens minste 17-tommer, mindre enn nesten halvparten av 15 tommer store laptoper på markedet.”

Redesignet XPS 15

“Den nye XPS 15 er den minste 15,6 tommer store laptopen i ytelsesklassen. Den balanserer mobilitet og ytelse med den siste versjonen av Intels tiende generasjon Core-prosessor, NVIDIA GeForce GTX 1650 TI-grafikk og opptil 25 timer batteritid.

Både XPS 15 og XPS 17 består av to biter bearbeidet aluminium, som gjør dem lettvektig og solide for folk på farten. Maskinene har også fått nye hengsler som gir plass til det fire siders InfinityEdge-panelet.”

Alienware med mer muskler

“Alienware Area-51m skiller seg fra andre gaming-laptoper med desktop-prosessorer og grafikkort som kan byttes ut og oppgraderes. Area-51m blir nå ennå kraftigere med tiende generasjon Intel Core-prosessorer i fra S-serien, og bryter med det 5GHz-barrieren for kjerner i laptoper. Dette er dessuten den første Alienware-laptopen som bruker dekstop-prosessorer med opptil 10 kjerner.”

Vannkjølt grafikk fra Alienware

“Alienware introduserte sin første vannkjølte desktop i 2004. Nå introduserer de den første vannkjølingen av grafikkort som kan kobles til en PCI-e. Flaggskip-desktopen, Alienware Aurora, får høyere luftgjennomstrømning og temperaturreduksjon. Vannkjølingen er tilgjengelig for NVIDIAs GeForce RTX 2080 SUPER, og kan gi nærmere 20 prosent lavere temperatur og redusere støy med nesten 70 prosent.”

Kilde:
Dell pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse