teslaroadster
Det er fremdeles trolig flere år til de første kundene kan parkere nye Roadster i garasjen etter at bilen først ble avslørt i 2017.

Annonse


Musks super-elbil kan være utsatt til 2022

Elon Musk har lyst til å gjøre veldig mye for han lanserer en sports-elbil til to millioner kroner. Bilen ble først lovet leveringsklar i år.

Elon Musk har for mange baller i lufta

Det var under et lengre intervju med Joe Rogan, det andre i studioet med podcast-stjernen, at Musk kommenterte tweeten sin om at han ønsker å selge unna sine aller fleste materiale eiendeler. Og være rik gjør Musk til et mål for kritikerne, mener han.

Det er en rekke prosjekter han listet opp som han ønsker å gjøre før Roadster 2.0. Problemet er bare at flere av disse ikke er ventet å bli ferdigstilte før sent i 2021, inkludert økning av Model Y-produksjonstakten og ikke minst Cybertruck og Semi-produksjonen som også må komme i gang. Musk jobber også med å øke størrelsen på allerede eksisterende Gigafactories, blant annet den i Shanghai.

Mange av dere er nervøse for at Cybertruck-produksjonen utsettes fordi Musk har så mange baller i lufta.

Den eneste semi-garantien vi har om relativt snarlig produksjonsstart, er at Musk i det minste ikke anser det som logisk å prioritere Roadster 2.0-produksjon foran Cybertruck.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse