Battlefield6
Hva er tema for neste års Battlefield? Vietnam, sci-fi eller en nær fremtid?

Annonse


Nye Battlefield kommer neste år

Den siste oppdateringen til Star Wars: Battlefront 2 slippes i morgen, og heter Battle on Scarif.

«Battlefield 6« kommer neste år

Som Battlefield 5 som får sin siste oppdatering i juni, er nå Dice mer eller mindre helt ferdige med begge spillene som ble mottatt med svært blandet kritikk.

Spesielt Battlefield 5 som uansett var en større tittel, var plaget av kontroverser ved lansering, og for mange oppdateringer for fort som ofte ikke var kvalitetssikret godt nok, og da snakker vi om gameplay og ikke grafikk. Lyd og grafikk er Dice alltid gode på, men de roter seg noen ganger bort, og dessuten fikk ikke BF 5 nok utviklingstid.

Annonse
Rusher de dette Battlefield-spillet også?

Men nå kan vi egentlig glemme begge spillene og se fremover, for EA har allerede bekreftet at et nytt Battlefield 5-spill kommer allerede neste år. Vi håper dette spillet har vært under utvikling i minst to år allerede, så vi ikke ender opp med nok en BF 5.

EA har tidligere også nevnt 2022 som året nye Battlefield kommer, men nå er det altså duket for en lansering neste år. Tror du de vender tilbake til fremtiden (ikke med lasere, men noen tiår frem i tid?), eller er det igjen duket for en verdenskrig? Kanskje Vietnam?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse