djimavicair2
Mavic Air 2 fra Dji får gode forhåndstitt-kritikker takket være oppgradering av alt det viktigste, fra videokvalitet til tracking, rekkevidde og batterilevetid.

Annonse


Nå har de lansert sin nye drone med over 30 minutter flytid

Dji har lansert Mavic Air 2, en minidrone med imponerende teknologi, men med høyere vekt enn første generasjon.

Flytid, rekkevidde og videokvalitet oppgradert i Mavic Air 2

Den nye dronen veier naturligvis mer (570 g) enn forgjengerne Mavic Mini (249 g) og Mavic Air (430 g), men den forbedrede flytiden er nok uten tvil verdt det. Droner holder som regel koken i maks 20 minutter, mens denne kan fly i 34 minutter.

Pris i USA er 800 dollar (8500 kroner) med kontroller og ett batteri, noe som også var prisen på den gamle modellen. Norsk pris ikke kjent, men det er jo lov å håpe på same pris.

Nøkkelfunksjoner:

Den nye fjernkontrollen.

Oppgradert teknologi

Innabords er Advanced Pilot Assistance System 3.0 som styrer unna objekter den ellers hadde krasjet inn i, i tillegg til å holde seg unna ulovlige områder, som flyplasser.

Annonse


Air Sense-teknologi sørger dessuten for å holde seg unna kommersielle flyvninger slik at den ikke krasjer i et fly.

OcuSync 2.0 øker rekkevidden fra 3,4 km til 10 km.

Active Track 3.0 gjør som navnet tilsier: følger deg automatisk, og denne gangen med oppgraderte algoritmer som følger deg smartere samtidig som den unngår å krasje.

Bildekvaliteten ser utrolig ut i reklamevideoene, som helt sikkert er profesjonelle produsert med fargebehandling og slike ting. Uansett hvor lite proff man er, forventer vi med at 4K i 60FPS og 48MP-stillbildene er av god kvalitet – produktet er jo helt nytt, og prisen blir på nærmere 10 000 kroner. Se videoene under, og ja, videokvaliteten ser veldig bra ut.

Jo, også tar den opp i HDR og støtter panorama-modus.

Det er en rekke tester allerede på YouTube:

Cnet er veldig entusiastiske:

Kilde:
DJI