samsunggalaxys20ultra
En rekke eiere rapporterer om den samme feilen, og har gjort det siden lansering: glasset foran bak-kameraet på S20 Ultra knuses av seg selv.

Annonse


Galaxy S20 Ultra-kameraglasset knuses av seg selv

Mange Samsung Galaxy S20 Ultra-eiere rapporterer på selskapets forum at glasset foran bak-kameraet knuses, og det uten at mobilen har møtt bakken eller blitt håndtert hardt.

Mobilen til over 10 000 kroner går i stykker ved normal bruk

Vi tror dette stemmer – det er for mange som melder nøyaktig det samme: de hadde mobilen i baklomma eller ikke en gang det, og opplevde at kameralinsensglassbeskyttelsen på bak-kameraet hadde knust.

Noen eiere av den dyre mobilen melder at det nå er umulig å zoome inn mer enn x antall nivåer før den løse delen inne i kameraet blokkerer for bildet.

Vi vil høre fra nordmenn som kan ha opplevd dette med sin S20

En Samsung-representant mener at problemet er “kosmetisk” og at dette derfor ikke er dekket av garantien. Det spørs om den forklaringen holder, spesielt i land som Norge med sterke forbrukerkjøpslover.

Annonse
En bruker melder at han via teleoperatøren Telus fikk en ny enhet, men at han opplevde det samme med den nye. Fem timer varte den første enheten før problemet oppstod, mens enhet nummer to varte i fire dager før kameraet igjen var ødelagt.

Vi vil gjerne høre fra nordmenn som eventuelt har opplevd det samme problemet. Send meg en e-post.

Som om ikke det var nok…

Rapporteres det nå problemer med at skjermen får et stort grønn-skjær etter en oppdatering med 120Hz-modus aktivert, og at problemet kun rammer Exynos-modellen, altså den som selges i Europa og som stadig plages av overoppheting, dårlig ytelse og derfor også svakere batterilevetid.

Hva i alle dager er greia med S20-en til venstre?

Kilder:
Samsung
GSM Arena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse