galaxys20exynos
Galaxy S20 Ultra har sine problemer uansett brikkesett, men Snapdragon-modellen er i det minste ikke et totalt bomkjøp.

Annonse


OPPDATERERT I NORGE I DAG – Galaxy S20-eiere i Europa fortviler

I Europa må Galaxy-eiere ta til takke med Samsungs Exynos-brikkesett.

Overopphetes og sliter med autofokus

Vi har skrevet om problemene med Exynos-brikkesettet i S20-serien tidligere, og det er ikke bare ytelsen som er dårligere – det rapporteres også at Samsungs nye og dyre flaggskip blir alt for varme, noe som ytterligere forringer ytelsen, samt at autofokusen fremdeles ikke er rettet.

Det er på Samsungs EU-forum at en rekke kunder rapporterer om problemer, spesielt når enheten stresses i spill som PUBG og Call of Duty.

Det skal ha kommet en oppdatering til S20-serien i dag med kamera-forbedringer og 5G-støtte i blant annet Spikersuppa om man har Telenor. Har du installert oppdateringen? Retter den problemene?

Så langt har 41 984 skrevet under på anti Exynos-kampanjen med 50 000 som mål:

Annonse
Haugevis av problemer fra første dag

Det første innlegget i tråden er en måned gammel, men nyere innlegg bekrefer at det fremdeles er en rekke problemer selv etter flere oppdateringer:

“Mobilen blir kjempevarm selv om jeg kun skriver med den. Autofokus er helt ubrukelig, bildene er ufokuserte selv om man fokuserer og ved 5 x zoom dukker det opp blå sirkler. Batteriet er helt elendig og super slow motion kan sammenlignes med kvaliteten til en kalkulator.”

Vi handlet vår testenhet i USA og fikk den derfor med Snapdragon – vi kan bekrefte at vi hverken merket overoppheting, ei heller ytelsesproblemer. Autofokusen kunne også vært bedre.

Kilde:
Samsung

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse