snapdragonexynos
Underskriftskampanjen ber om at Samsung slutter å bruke Exynos-brikker i toppmodellene sine, eller i det minste utvikler en brikke som er like bra som Snapdragon-serien.

Annonse


Fansen trygler Samsung om å slutte: over 20 000 sier NEI

Exynos til Europa, Snapdragon i USA. Slik har det vært en stund, og slik er det med S20-serien.

Trolig siste året med denne typen Exynos-brikkesett

Årsaken er at Qualcomm Snapdragon i de aller fleste tilfeller er et bedre alternativ, og etter lanseringen av S20-serien som har Snapdragon-toppmodellen 865, mens Europa må bruke Samsung Exynos 990, har det på mange måter kokt over.

For litt over 20 000 har allerede skrevet under underskriftskampanjen som har som mål å få med seg 25 000.

Trolig har de i det minste delvis allerede oppnådd noe, da Samsung allerede visstnok har bestemt seg for å droppe sine selvutviklede Mongoose-kjerner i neste års brikkesett.

Annonse
Exynos er dårligere på alt, og blir bare verre, mener Daniel fra Storbritannia

Daniel H, briten som startet anti-Exynos-kampanjen mener Exynos er dårligere på alt:

“Telefoner med Exynos-brikkesett har dårligere ytelse, mindre batterilevetid, bruker dårligere kamerasensorer og prosessering, overopphetes og forringer derfor også ytelsen oftere, blant andre problemer.”

S20 er visstnok tregere med Exynos

Ifølge personer som har testet S20 med og uten Exynos, er også årets brikke tregere enn Snapdragon 865, da Samsungs egne ikke klarer å opprettholde samme maksytelse som Qualcomms toppbrikke for 2020.

Briten mener at Samsung nekter å høre på dem etter at de i mange år har håpet på at selskapet skulle snu kurs og selge Snapdragon-modeller også i Europa:

“Vi har måttet godta dette i mange år med en rekke forskjellige iterasjoner av flaggskipmodellene. Hvert år håper vi at Samsung enten skal gi oss den samme enheten, eller klare å utvikle egne deler som yter på samme nivå som konkurrenten. De har ikke klart å imøtekomme disse forespørslene, og ytelsesgapet ser bare ut til å vokse.”

Enig?

Kilder:
Change.org
Notebookcheck

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse