microsoftsurfacego2
Vi forventer storslipp av nye Surface-produkter i løpet av våren, inkludert Surface Go 2 med ny CPU, Surface Book 3 med større oppgraderinger og Surface Dock 2 som tilbehør til Surface-familien.

Annonse


Nytt Surface-tilbehør gir oss håp, og nå er Surface Go 2 BEKREFTET

Microsofts nye billig-Surface med Windows 10 kommer på markedet veldig snart. Samtidig er det avslørt en ny docking-stasjon som hinter i retning Surface Book 3.

Surface Go 2, Surface Book 3 og Surface Dock 2 på vei

Det er neppe snakk om et helt nytt produkt, men en oppgradering av CPU-ene fra Pentium Gold 4415Y 1,6GHz til Pentium Gold 4425Y 1,7GHz. Det kommer også en modell med Intel m3-8100Y 3,4GHz.

At enheten er klarert av amerikanske myndigheter i kombinasjon med den nye dockingstasjonen, Surface Dock 2, som leverer flere watt enn den første, tyder på at Microsoft har klart å holde topp-produktene hemmelige, men ikke tilbehøret og FCC-klareringen av Surface Go 2.

Gi oss Surface Book 3!

Surface Dock 2 dropper 2 x mini DisplayPort-tilkoblinger til fordel for 2 x USB C, samtidig som Ethernet-porten, audio-ut og 2 x USB type-a ikke røres.

Annonse
Surface Laptop 2 og Surface Pro 7 ble lansert i oktober i fjor, så vi forventer at det kun er Go og Book som oppdateres. Det er definitivt tid for en ny Surface Book (andre generasjon ble lansert i november 2017), og vi kan ikke vente med å se hva Microsoft har funnet på. De har hatt nok av tid til å gjøre noe spesielt.

Kilde:
Wincentral

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse