Tesla Track Mode
Teslas nye Track Mode-versjon gir deg en helt vanvittig kontroll over bilens egenskaper.

Annonse


«Track Mode V2» gir Tesla Model 3-eiere vanvittige muligheter

Tesla ønsker ikke bare å tilfredstille kundene som vil komme seg fra A til B på en behagelig måte, selskapet fokuserer også på å tilby mer ekstreme kjøreegenskaper gjennom sine Performance-utgaver.

Lar deg justere «alt»

Nå har Tesla lansert en oppdatering for Model 3 Performance-biler, og oppdateringen bringer med seg en ganske heftig funksjonalitet. Ved hjelp av Trackmode v2 kan sjåfører presse bilen til sine grenser ved å finjustere kjøreopplevelsen.

Track Mode ble opprinnelig lansert lansert i fjor, og funksjonaliteten skulle bidra til å demonstrere at elbilen kan være minst like morsom å kjøre på bane, som en tradisjonell drivstoff-drevet bil. V2-utgaven av Track Mode har imidlertid langt flere funksjoner som lar sjåføren gjøre utallige justeringer til både drivverket, bremsene og mye mer.

Endre hvordan ytelsen distribueres

Når Track Mode er aktivert (fra bilens infotainment-system), vil skjermen viser dyptgående informasjon om bilen og dens ytelse. Her kan du se temperaturstatus og mye annet for både drivverket, dekkene, batteriet og bremsene.

Annonse


Det er også mulig å endre hvordan bilens kraft skal distribueres i bilen. Man kan gå fra 50 – 50-fordelingen til kun bakhjulsdrift, forhjulsdrift eller andre kombinasjoner. Den regenererende bremsefunksjonen kan også tilpasses etter ønske.

I lanseringsnotatene for oppdatering skriver Tesla følgende om nye Track Mode:

«Track Mode er forbedret for å gjøre det enklere å overvåke statusen på bilen, lage tilpassede track mode-profiler og gjøre opptak av banedata.

Overvåk statusen på bilens motorer, batteri, bremser, dekk – dette lar deg tilpasse kjøringen din i sanntid. G-meter, et sanntids akselerometer, kan nå vises i «Cards»-området på touch-skjermen. Kartet viser nå en rundetidtaker. Følg instruksjonene på skjermen for å plassere et start/mål-punkt på kartet. Etter fullføringen av hver runde, viser tidtakeren varigheten på hver runde. Det viser også tidene som er assosiert med tidligere runder, samt rekordrunder, i kjøre-sesjonen.

Track Mode Lar deg lagre opptil 20 Track Mode-profiler som passer dine foretrukne valg og kjøre-scenarier, eller som tilpasses for en spesifikk bane. En ny innstillingsprofil kan opprettes ved å trykke på Track Mode Settings — > Legg til ny innstilling. Derfra kan du skrive inn navn for profilen og justere innstillinger, inkludert balanse, stabilitet, regenererende bremsing, Post-Drive-kjøling og Compressor Overclock.

Du kan nå lagre en video og data for hver Track Mode-sesjon til en USB-enhet som er koblet til. Enheten må inneholde en mappe kalt «TeslaTrackMode» (uten anførselstegn). Når «Save Dashcam for Laps» er skrudd på, lagrer Track Mode en video av hver runde i en sesjon når Lap Timer brukes. Track Mode lagrer også bilens status og telemetri-data, inkludert detaljer om bilens posisjon, hastighet, akselerasjon og bruken av akseleratoren, som en .CSV-fil på USB-enheten».

Sjekk ut mer om den nye Track Mode-versjonen i videoen under:

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse