Hopp til navigasjon Hopp til innhold
MacBook Pro 13" blir sannsynligvis utstyrt med Ice Lake-prosessorer i 2020. (Ill.: Martin Kynningsrud Størbu)

Kommende 13-tommers MacBook Pro-modeller får Ice Lake-brikker fra Intel (10.gen)

Opptil 32GB minne og 2TB lagring,

Det ryktes en ny, oppgradert 13-tommers MacBook Pro som får Intels 10. generasjon Ice Lake-prosessor.

Betydelig raskere i både CPU- og GPU-test

Ryktene får medfart av etter at en Twitter-bruker har delt skjermbilder av en benchmark-test i 3D Mark Time Spy som tilsynelatende er gjort med en maskin av denne typen, utstyrt med i7-1068NG7 (Ice Lake) 2.3GHz og med 4.1GHz i turbohastighet.

I sammenligningen som er gjort med en 2019-modell MacBook Pro (8.gen Core i5, 2.4GHz) kommer det frem at 2020-modellen er rundt 12 prosent raskere med hensyn til prosessorhastighet, mens forbedringen utgjør nærmere 30 prosent i GPU-fronten.

Ryktene skal ha det til at den oppgraderte MacBook Pro 13-modellen vil lanseres i første halvdel av 2020, potensielt under et arrangement i mars. I tillegg til å ha muligheten for 32GB minne så er det også ventet at den nye modellen skal få tastaturet som kjent fra 16-tommeren.

Kilde
MacRumors

Stikkord: Ice Lake, macbook, macbook pro