AirPods Pro
Det verserer rykter om at Apple skal lansere en ny «billig»-utgave av AirPods Pro.

Annonse


Dette AirPods-ryktet vender stadig tilbake, men vi har våre tvil…

Apple tilbyr nå to AirPods-modeller: vanlige AirPods, og AirPods Pro.

«AirPods Pro Lite»?

Men de siste ukene har et nytt AirPods-rykte fått fotfeste på internett. Det ryktes nemlig at Apple jobber med en ny utgave av Pro-øreproppene. Visstnok skal den hittil ukjente modellen hete «AirPods Pro Lite» og være en rimeligere inngangsbillett til støykansellering med AirPods.

Må tas med en stor klype salt

Problemet er bare at rykte kommer fra Digitimes, et nettsted som har svært varierende grad av suksess når det kommer til å spå kommende Apple-produkter. Digitimes hevder at de har fått informasjonen fra Apples forsyningskjede og at proppene kommer senere i år.

Det er lett å tenke at Digitimes er på villspor. Hvis de nye proppene skal være billigere enn den vanlige Pro-modellen, hvilke funksjoner må da vike? Ikke minst er vi skeptiske til navnet – altså at proppene skal hete «Pro Lite».

Annonse


Forventer at Apple lanserer hodetelefoner

Interessant nok har analytikeren Ming-Chi Kuo nevnt at Apple skal lansere nye hodetelefoner i løpet av første halvdel i 2020. Kan Digitimes og Kuo snakke om samme greie? Kanskje, men Kuo refererer til «hodetelefoner» og ikke «ørepropper». I tillegg hevder Kuo at hodetelefonene blir et «high-end»-produkt, og ikke et rimelig innstegsprodukt.

Kan Digitimes har misforstått og blandet «AirPods Pro Lite» med Powerbeats 4, som vi vet kommer?

Ikke vet vi, men det er i hvert fall grunn til å være skeptisk til Digitimes-ryktene, selv om det florerer artikler om proppene på internett.

Kilde:
9to5Mac

Annonse