Powerbeats 4
Til venstre: Powerbeats Pro. Midten: Powerbeats 4. Høyre: Powerbeats 3

Annonse


Ser du hva Apple har gjort med Powerbeats?

Fire år har passert siden Apple lanserte Powerbeats 3. De halvveis trådløse øreproppene har senere kommet i en «ekte trådløs» variant kjent som Powerbeats Pro (les vår test)

i desember fjor ble det oppdaget informasjon som tyder på at Apple er i ferd med å lansere en ny utgave av de kablede Powerbeats-proppene.Det ble nemlig funnet hint til en hittil ukjent Powerbeats-modell i en betaversjon av iOS 13.3.

Flytter kabelen

Nå har ikoner for den nye modellen funnet veien til iOS 13.3.1.

Proppene, som vi foreløpig velger å omtale som «Powerbeats 4», skiller seg fra sin forgjenger ved at kablene henger ned fra baksiden På bøylen og ikke fremsiden. Det kan være en praktisk endring.

Annonse


Apple kommer sannsynligvis til å utstyre Powerbeats 4 med den nyeste H1-brukken, altså den samme som finnes i Pro-varianten. Det betyr i så fall støtte for «Hei Siri» og annonsering av meldinger ved hjelp av taleassistenten.

Avslørt mange ganger før

Selskapet har foreløpig ikke bekreftet at en oppgradert modell er på vei, men det er ingen stor overraskelse at proppene allerede er avslørt i iOS 13-koden. I mars 2019 ble Powerbeats Pro avslørt i iOS 12.2-koden. Kort tid etter, i april, ble produktet lansert.

Det samme skjedde med AirPods Pro – disse proppene ble oppdaget i betaversjonen av iOS 13.2 i oktober – senere samme måned ble de lansert.

Dermed er det slett ikke utenkelig at Powerbeats 4 gjør sin offisielle ankomst allerede i februar. Kanskje samtidig som iPhone 9 (så fremt de ikke blir forsinket som følge av virusutbruddet).

Kilde:
MacRumors

Annonse