OnePlus-8-Pro

Annonse


OnePlus 8-specs lekket, 120Hz-skjerm og 50W-lading er bare noe av godbitene

Det spanske nettstedet ProAndroid har kommet over det de påstår er spesifikasjoner tilhørende OnePlus sin nye rekke med telefoner som er ventet å lansere første halvdel i 2020.

Tre modeller på Samsung-vis

Disse utgjør tre modeller: innstegsvarianten OnePlus 8 Lite, mellomklassemodellen OnePlus 8 og flaggskipet blant de tre, OnePlus 8 Pro.

Vi kan starte med spesifikasjonene for OnePlus 8 Pro, som blir den eneste modellen av de tre med 120Hz-skjerm, og som kan være aktivert samtidig med QHD+-oppløsningen på den 6.5-tommers AMOLED-skjermen. Avhengig av hvilken variant du går for så er det enten 8 eller 12GB minne kombinert med en Snapdragon 865-brikke fra Qualcomm.

Batteriet er på 4500mAh og støtter 50W-lading, og av kameraer er det ventet fire sensorer – en hovedsensor på 60MP, en vidvinkel på 16MP i tillegg til telefoto og Time-of-Flight.

Annonse


Prisen ventes å ligge rundt 8000 kroner.

OnePlus 8

“Vanlig” OnePlus 8 derimot blir betraktelig billigere på rundt 5500 kroner, noe som går på bekostning av lavere skjermfrekvens på 90Hz (6.5-tommer, FHD+) og litt tammere kameraoppsett. Hovedsensoren blir nemlig byttet ut med et alternativ på 48MP, som for øvrig kombineres med en dybdesensor på 2MP og en 16MP vidvinkel-sensor.

Også denne kommer med Snapdragon 865, og enten 6GB eller 12GB minne avhengig av konfigurasjon som vi antar baseres på fargevalg og lagringsplass.

Batteriet i denne er på 4000mAh, og den støtter hurtiglading med opptil 30W-styrke.

OnePlus 8 Lite med MediaTek-prosessor

Til slutt har man det billigste alternativet som ventes å få en pris rundt 5000 kroner. Det mest interessante her er kanskje hva den blir utstyrt med for prosessor – OnePlus beveger seg nemlig vekk fra Qualcomm for denne, og pakker inn en Dimensity 1000 fra MediaTek fremfor Snapdragon 865.

Skjermen skal også her være på 90Hz, dog litt mindre i størrelse på 6.4-tommer. Telefonen kan kjøpes i konfigurasjon på 128 eller 256GB – begge med 9GB minne.

Frontkameraet er litt nedgradert sammenlignet med den fra OnePlus 8 og storebror Pro, med 16MP. Hovedkameraet blir den samme som i OnePlus 8.

Samtlige av telefonene ryktes å ha støtte for trådløs lading, men inntil videre bør dette tas med en klype salt.

Kilde
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse